Voorwaarden

  • Laat uw hond uit voordat u hem naar de trimsalon brengt
  • Breng uw hond droog en ongewassen, sommige vachten zijn na het wassen minder goed te behandelen
  • Als uw hond een medische afwijking heeft, kortgeleden is geopereerd of een besmettelijke ziekte heeft dan is het belangrijk dat u dit voor het bezoek aan de trimsalon meldt.
  • Breng uw hond niet met een volle maag. Het is het beste als uw hond twee uur voor de behandeling niet meer eet. Door de stress kan de hond zijn behoefte doen of zelfs gaan braken.
  • Als u niet op de afgesproken tijd kunt komen, bel dan tijdig op om uw afspraak te annuleren.
  • Breng uw hond aangelijnd om weglopen te voorkomen

is uw trouwe vriendje er niet meer i.v.m overlijden laat het ons dan zo snel mogelijk weten.

 

Annuleren

Het kan altijd voorkomen dat er zich tussen het moment van het afspreken en de daadwerkelijke afspraak iets voordoet waardoor de afspraak niet door kan gaan. Dit is natuurlijk geen probleem.

Indien u verhinderd bent om op de afgesproken tijd met uw hond te komen hopen wij dit zo spoedig mogelijk te vernemen, zodat wij nog de tijd hebben om eventueel een andere hond in te plannen. Tevens heeft u dan de meeste kans een nieuwe afspraak te kunnen maken binnen een afzienbare tijd. Uw hond is namelijk wel toe aan de trimbeurt!

Wij horen dit het liefst minimaal 48 uur voor de afspraak. Indien dit binnen 24 uur voor de afspraak pas gebeurt dan krijgen wij vaak geen andere hond meer ingepland dan zijn wij genoodzaakt 50% van de behandeling bij u in rekening te brengen. Indien de afspraak in z'n geheel niet nagekomen wordt dan kunnen wij het standaard tarief 100% in rekening brengen. Deze regels gelden natuurlijk niet in geval van onvoorziene omstandigheden zoals onverwachte familieaangelegenheden, ziekte, enz. Voor deze zaken zullen wij in overleg beoordelen wat ermee gebeurt.