Prijslijst

 

De onderstaande prijzen zijn vanaf-prijzen.

Het hangt ervan af hoe de staat van de vacht is, of de hond veel klitten heeft en wat uw wensen zijn. Ik kan telefonisch niet de exacte prijs doorgeven, maar ik kan u wel een indicatie geven. 

 

Betaling kan contant of per pin ! 

 

klein                       Middel groot                   Groot 

 

Knippen              € 35 /€ 45              € 45 / € 65                  € 65 / € 100

Ontwollen           € 35 /€ 45              € 45 / € 65                  € 65 / € 100

plukken               € 35 /€ 45              € 45 / € 70                  € 70 / € 100 

scheren               € 35 /€ 45               € 45 / € 70                  € 70 / € 100

 

Alle behandelingen zijn inclusief :

  • Wassen
  • Föhnen
  • Nagels knippen
  • Eventueel anaalklieren legen

Heeft uw hond extreem veel vlooien, dan kan het zijn dat er extra kosten aan verbonden zijn

dit omdat de salon dan extra goed gereinigd moet worden

U kunt tussen 2 trimbehandelingen door gratis bij ons terecht voor het vrij knippen van de oogjes en het inkorten van de voetjes.

  

Uw hond moet vaak geborsteld of gewassen worden maar u heeft hiervoor eigenlijk niet genoeg tijd of geen geduld.

Wij bieden u dan de mogelijkheid om dit door ons te laten doen.

 

 

haal- en brengservice

Wanneer u niet de mogelijkheid heeft om uw huisdier te brengen en te halen kunt u gebruik maken van de haal en breng-service. Tegen een kleine vergoeding kom ik uw viervoeter halen en breng ik hem na de trimbeurt weer netjes thuis. 

 

Pups in de trimsalon

alle pups hebben een zachtere vacht dan wanneer ze volwassen zijn. Veel baasjes denken dan ook dat hun pups nog geen vachtverzorging nodig hebben. Helaas zien wij toch nog honden in de salon, die het niet gewend zijn om aangeraakt te worden met een borstel, niet willen dat de nageltjes geknipt worden of  in paniek raken als ze gewassen en/of geföhnd worden.

Juist daarom is het belangrijk dat u uw pup al van jongs af aan laat wennen aan de dagelijkse en niet zo dagelijkse vachtverzorging

Vanaf een leeftijd van 9 weken kan uw pup al een eerste keer kennis maken met de trimsalon Let op! Uw pup moet hiervoor wel gevaccineerd (naar leeftijd voor de pup) zijn.

Wanneer kunt u beginnen met de vachtverzorging uw puppy ?

Al vanaf dag 1 kunt u hiermee beginnen. De interactie is erg goed voor uw puppy hij leert op u te reageren, maar zal zich ook zekerder gaan voelen. U voorkomt klitten en dus een nare ervaring voor uw pup door op tijd met verzorging te beginnen. Het makkelijkste is het oefenen wanneer uw pupje moe is, dan heeft hij geduld om alles rustig toe te laten. Wanneer uw pup te druk is, en u dwingt het borstelen af terwijl uw pup zoveel energie heeft, om te spelen, maakt u het u zelf en uw pup moeilijker De verzorgingsproducten die u dient te gebruiken moeten bij de vacht van uw puppy passen. U kunt een trimster rustig vragen welke borstel u het beste kunt gebruiken. 

 

ook is er voor puppy's het  speciale puppy-half uurtje hier leren ze alle geluiden kennen van de trimsalon en kunnen ze vast wennen aan de salon.