Puppy-half uurtje

 

 

GEFELICITEERD!!

 

U heeft een pup aangeschaft. Dit betekent dat u de eerste tijd veel aandacht en tijd moet Besteden om die jonge viervoeter op te voeden. Uw pup doet de eerste tijd van zijn leven heel veel ervaringen op en dit is van essentieel belang voor de rest van zijn/haar leven. Hierdoor krijgt u een evenwichtige en goed opgevoede hond die een sociale kameraad zal zijn. Hierbij mag u de trimsalon niet vergeten want hier zal uw pup de komende jaren nog menig uurtje verblijven.

 

En aangezien wij het belangrijk vinden dat uw pup in de toekomst met veel plezier bij trimsalon serena terecht kan bieden wij u het puppy- halfuurtje aan.

 

Wat houdt dit in:

 

Een afspraak plannen wij een halfuurtje in waarop u samen met uw pup bij ons in de trimsalon kunt komen. Tijdens dit halfuurtje zullen we eerst uw pup lekker rond laten kijken in de salon zodat hij/zij de omgeving niet eng meer vindt. In deze tijd kunnen wij nader kennis met u maken en leggen wij u uit wat er allemaal in een trimsalon gebeurt.

 

We zetten hem/haar op de trimtafel en bewegen de tafel omhoog en omlaag. Bij goed gedrag wordt uw pup beloond met een spelletje of iets lekkers.

 

We zetten uw pup in het bad en doen exact hetzelfde als bij de trimtafel (inclusief beloning).

 

Tijdens een spelletje zetten we de waterblazer aan en laten hem/haar dit ervaren. Waarna uw hond natuurlijk weer beloond zal gaan worden.

 

Op nieuw op de trimtafel gaan we uw pup lekker aaien om vervolgens naar zijn/haar nageltjes, oren en tandjes te kijken en natuurlijk wederom de zo belangrijke beloning. We laten uw pup kennis maken met de tondeuse, scharen, borstels enz.

 

Uiteindelijk proberen we hem/haar een heel klein beetje te kammen/borstelen.